Select Page

THE ACADEMY

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa.

Vi erbjuder en av de mest omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa, Cert. Kost- och träningskonsult. Efter genomförd utbildning kan du jobba som Lic. Personlig tränareLic. Kostrådgivare eller Hälsokonsult inom en mängd olika instanser, som anställd, konsult eller entreprenör till exempel.

Dessutom erbjuder vi marknadens enda utbildning inom medicinsk träning, Lic. Medicinsk tränare.  Våra utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Redan 2007 lanserade vi det branschrevolutionerade e-learningsystemet. Idag lägger vi stora resurser på ett flertal olika utvecklingsprojekt, både store och små, inom digitalisering och framtidens läromedel i vår digitala utbildningsplattform MySchool.

På vår skola har vi allt under ett och samma tak. Moderna studielokaler ligger i direkt anslutning till den senaste träningsutrustningen. Vårt mål är att eleverna ska känna att de har alla verktyg tillgängliga från start för att kunna växa ohämmat. Vi värnar starkt om den kreativa och trygga studiemiljön för optimal inlärning.