Select Page

NG Dialogue

Innovativa lösningar skapar lojala kunder
Med vår unika teknik effektiviseras hela kundresan från början till slut. Vårt team är specialister på kundresor och kundlojalitet.
Med vår breda portfölj av digitala tjänster kan du som kund få en bättre överblick, bättre kontroll och inte minst en kostnadsbesparande tjänst som är enkel och effektiv att använda, oavsett bransch.

Nästa generations programvara för att behålla kunder
Den enda plattformen som ger dig tillgång till ett brett utbud av digitala verktyg, vilket förenklar svåra och krävande processer när du bygger lojala kunder och ambassadörer. Oavsett storlek eller bransch kommer du att hantera hela kundresan effektivt och enkelt, från början till slut, med vår teknik.

Du kan använda vår plattform till bland annat:
Mail och SMS-utskick
Skapa en kundklubb
Kampanj-och landningssidor
NPS och kundundersökningar

Dialog är vår specialitet. Kontakta oss idag för att starta en dialog med dina kunder
Kommunikation är nyckeln till många saker i världen vi lever i. Det kan handla om support, försäljning, ledning, information eller något speciellt du vill förmedla.
Vad det än är har vi sedan början av 2012 utvecklat en programvara som hjälper dig som företag att nå ut till dina potentiella, befintliga och tidigare kunder att göra bra val baserade på god kommunikation.