Select Page

SAFE EDUCATION

SAFE Education levererar utbildningar inom träning och hälsa. I 30 år har vi format kunniga, pedagogiska och framgångsrika personliga tränare för en bransch i ständig frammarsch.

Utbildningen Lic. Personlig tränare är digital till 75 %. Den är intensiv, djupgående och formad efter branschens och våra elevers krav. Vi har sett till att våra elever har tillgång till branschledande digitala verktyg för bästa möjliga inlärande.

De fysiska lektionerna, för att sätta kunskaperna i praktik, genomförs bland annat i våra toppmoderna studielokaler i Bromma. Vi finns inte bara i Stockholm, utan erbjuder även utbildningar i Malmö och Göteborg.

På Safe Education varvar vi teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

Safe Education är i ett tätt och långvarigt samarbete med de största aktörerna på marknaden. Det är utifrån dessa samarbeten som vi kan forma, förnya och utveckla vår utbildning.

Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare med stor erfarenhet av långvariga samarbeten med de största aktörerna. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa.

Vid sidan om Lic. Personlig tränare har vi även en uppsjö av vidareutbildningar, som exempelvis Träning under och efter graviditet, Gruppträningsinstruktör eller Lic. Kostrådgivare.