KLUBBSVERIGE EXCLUSIVE 2017

DEN 26-27 APRIL SMÄLLER DET!
BOKA DIN PLATS REDAN IDAG.

LÄS MER OCH BOKA

NYTT NUMMER FÖR KLUBBSVERIGE MOBIL: 71120!

SNART UPPHÖR VÅRT GAMLA NUMMER.
NU GÄLLER 71120!

LÄS MER

BUSINESS MANAGEMENT
FOR FITNESS

Tillsammans med BRP SystemQicraft Sweden, Les Mills, BMG och The Academy har vi initierat en spännande projekt vars syfte är att professionalisera branschen.

HÄLSOPORTALEN

Med Hälsoportalen har vi skapat en portal där ni kan beställa kosttillskott och hälsopreparat från ett och samma ställe. En leverans, en faktura, 6000 produkter. Dessutom till bättre priser!

NYTT NUMMER!

Ni har väl inte missat att KlubbSverige Mobil har bytt nummer? Nu ska era medlemmar skicka TRÄNA till 71120 när de vill gästträna. Läs gärna mer på vår nya hemsida!

ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA NIVÅ?

Står ni inför en utmaning där ni känner att ni vill ha kvalitativ och kreativ stöttning?

Vi har samlat branschens ledande företag inom en rad olika områden för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som medlem i KlubbSverige att nå era specifika mål.

 

LÄS MER
KLUBBSVERIGE INHOUSE
Kampanjer och leads på ett klick!
QICRAFT NÖJD KUND
Nöjd-kund-undersökningar för ditt gym!
KLUBBSVERIGE FÖRETAG
Framtidens företagshälsovård!
TRYGG TRÄNING
Lönsamma försäkringar!
INKÖP
Sänk kostnaderna genom centrala avtal!
AKADEMIN
Skräddarsydda utbildningar!

NYA INTÄKTSMÖJLIGHETER GENOM INBODY

Företaget Inbody Sweden som säljer InBodys maskiner på den svenska marknaden rapporterar nu att de har över 30 st KlubbSverige-anslutna kunder - och intresset är fortsatt starkt! InBody Sweden menar...
LÄS MER

VILL NI BREDDA ER GRUPPTRÄNING?

[DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN PINK GLOVES]   KOMPLETTERA DIN ANLÄGGNING MED ETT TRÄNINGSKONCEPT SOM:   sticker ut, som folk på sta´n pratar om och som era medlemmar vill hjälpa till att sprida....
LÄS MER

HUR NÖJDA ÄR ERA MEDLEMMAR?

VILL NI VARA MED VID UNDERSÖKNINGEN 1 MAJ? DÅ SKER ANMÄLAN SENAST 20 APRIL!   Den 1 maj är det åter igen dags att ta reda på hur nöjda medlemmarna är med Qicraft Nöjd Kund. Konceptet ger er...
LÄS MER

FLER GYM VÄLJER POWER PLATE

[DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN POWER PLATE]   Vi har tidigare skrivit om det ökande antalet gym och klubbar som väljer att ta in Power Plate som komplement till övrig träningsutrustning. Några som...
LÄS MER

VI ÄR SVERIGES
STÖRSTA
TRÄNINGS
NÄTVERK!

BOKA UTBILDNING!

Anpassade utbildningar för dig som äger och jobbar på gym. Nedan ser du våra kommande utbildningar. Anmäl er på respektive länk.

KOMMANDE UTBILDNINGAR

May
17
Wed
11:00 ÖKA FÖRSÄLJNINGEN & DUBBLA VINSTEN @ STOCKHOLM
ÖKA FÖRSÄLJNINGEN & DUBBLA VINSTEN @ STOCKHOLM
May 17 @ 11:00 – May 18 @ 15:00
ÖKA FÖRSÄLJNINGEN & DUBBLA VINSTEN KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN >>

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

KlubbSverige är Sveriges största sammanslutning av fristående gym och mindre kedjor. Med våra nära 200 anslutna gym har vi en unik position att finna olika stordriftsfördelar som gör din vardag som gymägare lite enklare. Vi erbjuder en mängd olika tjänster – allt från ett komplett marknadsföringskoncept till utbildning av personal till inköp av produkter och tjänster.

Allt vi gör vill vi ska passa in i något av KlubbSveriges tre grundfundament. Antingen ska det sänka kostnaderna, höja intäkterna eller öka effektiviteten för er verksamhet på något sätt. Vi tror att vi på det sättet bäst kan hjälpa er verksamhet och göra det enklare och roligare för er att jobba.