KlubbSverige Exclusive 2018

Hotellet är bokat, föreläsarna klara, programmet är klart och skjortan är struken. Det enda som saknas nu är du. Missa inte årets stora KlubbSverige-träff. Boka din och dina kollegors plats redan nu.

VI ÄR KLUBBSVERIGE

 

 

Sveriges största affärsnätverk för ägare och
beslutsfattare i svensk träningsindustri.

EXCLUSIVE 2018

Årets stora träff för KlubbSveriges ägare och beslutsfattare är den 8-9 maj. Missa inte möjligheten att träffa mängder av intressanta personer och få ny inspiration under två härliga dagar!

HEALTHY BUSINESS

Nu kan vi erbjuda en helt unik affärsutbildning som vänder sig till dig som ägare eller chef på en träningsanläggning. Fördjupa dina kunskaper inom ekonomi, ledarskap, sälj och marknadsföring!

MÅNADENS VARA

Varje månad presenterar vi ett specialerbjudande från någon eller några av våra många samarbetspartners. Det är ett erbjudande som gäller i… ja ni gissade det… i en månad. Så det gäller att skynda att fynda!

Healthy Business Management

FÖR DIG SOM VILL TA NÄSTA STEG   Healthy Business Management är en affärsutbildningsprogram speciellt framtagen för dig som är ägare, chef eller beslutsfattare i träningsindustrin. Utbildningen...

Vill du ha snygga produkter med er egen logo?

Välkommen till Profilbutiken.se KlubbSverige sluter avtal med marknadens smartaste On Demand-shop med över 10 000 profilreklamartiklar   Med Profilbutiken.se bestämmer du själv över din tid, dina...

Nya skatteregler för friskvårdsbidrag

Nu släpper Skatteverket ett förtydligande kring vilka regler som gäller för utnyttjandet av friskvårdsbidrag. Men fortfarande är där en hel del oklart och branschen behöver mer fakta...

Bygg för framtiden med medicinsk träning – en del av lösningen!

Många träningsanläggningar märker idag av konkurrens från bredden av träningsmöjligheter som växer fram både digitalt och lokalt. Samtidigt ökar ohälsan i Sverige lavinartat. 1,8 miljoner personer i...

Leverera resultat och öka lönsamheten som aldrig tidigare med MX4

Inspirera dina medlemmar, leverera resultat, och öka lönsamheten som aldrig tidigare med MX4 Differentiera ditt gruppträningsutbud på ett sätt som attraherar, engagerar, och...

INHOUSE

Ett prisvärt paket med de marknadsföringstjänster du behöver. Kampanjverktyg, idéer, bildbank, landningssidor och leadsverktyg.

NÖJD KUND

Vår modul Nöjd Kund ger dig två kundundersökningar per år och bra rapporter som är ett fantastiskt verktyg för er verksamhet.

AKADEMIN

Lär er sälja mer till fler!
Säljutbildning för dig och er personal. Välj mellan kurser på nätet och/eller olika live-utbildningar.

VI ÄR SVERIGES
STÖRSTA
TRÄNINGS
NÄTVERK!

[ai1ec view=”monthly”]

BOKA UTBILDNING!

Anpassade utbildningar för dig som äger och jobbar på gym. Nedan ser du våra kommande utbildningar. Anmäl er på respektive länk.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

KlubbSverige är Sveriges största sammanslutning av fristående gym och mindre kedjor. Med våra nära 200 anslutna gym har vi en unik position att finna olika stordriftsfördelar som gör din vardag som gymägare lite enklare. Vi erbjuder en mängd olika tjänster – allt från ett komplett marknadsföringskoncept till utbildning av personal till inköp av produkter och tjänster.

Allt vi gör vill vi ska passa in i något av KlubbSveriges tre grundfundament. Antingen ska det sänka kostnaderna, höja intäkterna eller öka effektiviteten för er verksamhet på något sätt. Vi tror att vi på det sättet bäst kan hjälpa er verksamhet och göra det enklare och roligare för er att jobba.