JUL- OCH VINTERKAMPANJER

 

Du vet väl att du kan ladda ner flera olika jul- och vinterkampanjer?
Både för KlubbSverige Mobil och andra kul kampanjer för din verksamhet.

 

VI ÄR KLUBBSVERIGE

 

 

Sveriges största affärsnätverk för ägare och
beslutsfattare i svensk träningsindustri.

BUSINESS MANAGEMENT

Tillsammans med BRP SystemQicraft Sweden, Les Mills, BMG och The Academy har vi initierat en spännande projekt vars syfte är att fokusera på ledarskapet för dig som driver träningsanläggning.

1 STOP SHOP

Genom 1 STOP SHOP kan beställa all er sportnutrition och drycker från ett och samma ställe. En leverans, en faktura, Beprövade, efterfrågade och utvalda produkter. Dessutom till bättre priser!

PT MANAGEMENT

Tillsammans med The Academy har vi tagit fram en fantastiskt utbildning för alla er som vill effektivisera och förbättra er PT-verksamhet. Kursen avhålls den 16-19 november av rutinerade Simon Forsberg.

Power Plate: feedback från besökare

Detta är ett inlägg från Power Plate: Vi var som vanligt med på Fitnessfestivalen och precis som föregående år blev det väldigt lyckat! Vår monter var välbesökt. Det märks att intresset för Power...

Klubb-case: Basis Ball på Endorfin

BasisBall fortsätter sitt segertåg över landet. Med enkla medel har de skapat ny energi och glädje på anläggningarna genom sin gruppträningsform. Du vet väl att du som medlem i KlubbSverige har...

JULERBJUDANDE FRÅN INBODY

KlubbSverige erbjudande – InBody 270! Bättre än både Black Friday och FitnessFestivalerbjudandet! ”Varför ska vi köpa en InBody 270”, kanske ni undrar. Det är en relevant fråga och svaret är att det...

COACHES CONGRESS 26-28 JANUARI

VÄLKOMMEN TILL COACHES CONGRESS 26-28 JANUARI 2018   Driver du som ägare till en friskvårdsanläggning en ”Box” antingen som fristående enhet eller som en del av din verksamhet kan detta vara något...

VINTER- OCH JULKAMPANJER 2017

NU ÄR DET SNART JUL IGEN... Här kommer förslag på några exempel på kampanjer som ni kan använda direkt eller som inspiration. Två av dem kan ni ladda ner direkt och de övriga två kan ni...

ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA NIVÅ?

Står ni inför en utmaning där ni känner att ni vill ha kvalitativ och kreativ stöttning?

Vi har samlat branschens ledande företag inom en rad olika områden för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som medlem i KlubbSverige att nå era specifika mål.

INHOUSE

Ett prisvärt paket med de marknadsföringstjänster du behöver. Kampanjverktyg, idéer, bildbank, landningssidor och leadsverktyg.

NÖJD KUND

Vår modul Qicraft Nöjd Kund ger dig två kundundersökningar per år och bra rapporter som är ett fantastiskt verktyg för er verksamhet.

AKADEMIN

Lär er sälja mer till fler!
Säljutbildning för dig och er personal. Välj mellan kurser på nätet och/eller olika live-utbildningar.

VI ÄR SVERIGES
STÖRSTA
TRÄNINGS
NÄTVERK!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

KlubbSverige är Sveriges största sammanslutning av fristående gym och mindre kedjor. Med våra nära 200 anslutna gym har vi en unik position att finna olika stordriftsfördelar som gör din vardag som gymägare lite enklare. Vi erbjuder en mängd olika tjänster – allt från ett komplett marknadsföringskoncept till utbildning av personal till inköp av produkter och tjänster.

Allt vi gör vill vi ska passa in i något av KlubbSveriges tre grundfundament. Antingen ska det sänka kostnaderna, höja intäkterna eller öka effektiviteten för er verksamhet på något sätt. Vi tror att vi på det sättet bäst kan hjälpa er verksamhet och göra det enklare och roligare för er att jobba.