Select Page

CASALL PROFESSIONAL

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design. För företag som är måna om att medlemmar ska få ut det mesta möjliga av varje svettdroppe som offras.

Vi tror starkt på att funktion och design går hand i hand. Hela vår produktportfölj är utvecklad och designad med intentionen att färg, design och kvalitet är enhetligt genom hela sortimentet. Fördelen med det klassiska och harmoniska designspråket är detsamma genom alla produktkategorier är att man skapar en exklusiv helhetskänsla som tydligt signalerar ett högklassigt utseende.

I vårt sortiment hittar du allt från tyngre konditions- och styrkemaskiner till funktionella träningsmoduler, bänkar, frivikts- och funktionell utrustning, träningsgolv, inredningsmöbler, förvaringsmoduler så väl som tekniska- och digitala lösningar som underlättar det dagliga arbetet för dig, din personal och dina medlemmar.

Upptäck vårt kompletta produktutbud och låt dig inspireras på www.casallPRO.se   

Kontaktuppgifter:
Adress: Malmgatan 18, 602 23 Norrköping
Telefon: +46 (0) 11-32 56 22
Kontaktperson: Stuart Lascelles, Försäljningschef
E-post: stuart.lascelles@casall.se

Hemsida: www.casallpro.se